Kiwanis

Coppa Classic Days: www.coppaclassicdays.be

Dank aan alle 7000 bezoekers en sponsors voor een geslaagde 3e Coppa Classic Days.

Onze 4eCoppa staat al gepland voor het weekend van 9 tot 11 juni. Wil je er graag bij zijn, surf dan naar:

www.coppaclassicdays.be .

Hopelijk tot in het weekend van 9-11 juni 2017!

Kiwanis Kempenkring Herentals op TWITTER

We zitten op twitter met onze club! Wie ons wil volgen kan dat doen via @KiwanisHK

Kiwanis Herentals steunt heel wat sociale projecten, zie hiervoor verder op onze website.

Kiwanis Kempenkring Herentals

KIWANIANS zijn zakenlieden, industriëlen, beoefenaars van de meest uiteenlopende vrije beroepen, mannen en vrouwen die een verantwoordelijkheid opnemen in het maatschappelijk leven en de behoefte hebben om zich uit de drukken en om het beste van zichzelf te geven voor de samenleving.

Zij verlenen een externe dienst aan de gemeenschap, streven naar de uitvoering van meestal plaatselijke effectieve humanitaire acties en trachten vooral behulpzaam te zijn met raad en daad, daar waar de overheid en de grote hulporganisaties te traag of niet reageren. De wil om snel, onbureaucratisch en individueel te helpen motiveert hun werk.

De Kiwanian heeft de mogelijkheid om zijn bijdrage aan het algemeen welzijn te leveren door deel te nemen aan de realisatie van projecten van algemeen belang die zijn club heeft opgezet.

De Kiwanian kan, samen met zijn clubvrienden, sociale en culturele activiteiten verwezenlijken waartoe hij alleen niet in staat is.

Zij verlenen ook een interne dienst voor de leden onderling, door een duurzame en gastvrije vriendenkring op te bouwen, met betrokkenheid van de gezinsleden en door onderling professionele hulp, materiële- en morele bijstand te verzekeren.

De Kiwanian heeft de mogelijkheid om over zijn problemen en gedachten in vriendenkring te discussiëren.

Het is uiteraard een sterk gegeven te weten dat men door het lidmaatschap behoort tot een nationale en internationale ledengemeenschap.

Ziehier het overzicht van de verschillende voorzitters van onze club:

2016 Somers, Philip
  2015 Kegelaers, Bert